Live2Lead 2016

-proiecție video-

Salina Turda, 9 decembrie

banner_home-1
 • 0
  0
  Days
 • 0
  0
  Hours
 • 0
  0
  Minutes
 • 0
  0
  Seconds

CE ESTE LIVE2LEAD?

Live2Lead este un eveniment de dezvoltare a liderilor conceput pentru a inspira și a susține comunitatea oamenilor proactivi din orașul nostru. Patru speakeri motivaționali, deschizători de drumuri în lumea internațională, îți impărtăsesc într-o proiecție video noi perspective, instrumente practice și idei aplicabile pentru dezvoltarea ta personală și antreprenorială.

Ne propunem să îți oferim o experiență altfel, de aceea evenimentul se va desfășura în Salina Turda, oficial cel mai vizitat obiectiv turistic din Romania. Pe lângă inspirație la conferințe, îți promitem conversații fructuoase, oameni motivați alături, și o degustare de vin care să destindă atmosfera.

De ce să participi?

 
ENERGIZARE, MOTIVARE, INSPIRAȚIE Live2Lead eeste special creat pentru a-ți oferi o lecție de leadership care să te inspire și să te motiveze pentru proiectele pe care le întreprinzi de acum inainte. Cu toții avem nevoie de un mediu inspirațional și suportiv pentru a ne dezvolta cat mai frumos.
 
NETWORKING
Haide să cunoști și să te conectezi cu alți oameni la fel de proactivi din comunitatea ta. Colaborarile devin mult mai fructuoase când sunt realizate între oameni cu aceeași viziune.
IDEI NOI
Vei gasi la Live2Lead metode concrete de dezvoltare a abilităților de leadership, principii de dezvoltare personală și de creștere a echipei, trucuri despre cum să rămâi inspirat și să conduci prin puterea exemplului.

Speakeri

john maxwell cutted

John C. Maxwell

John C. Maxwell este numit Liderul Nr 1 în Business de către American Management Association și cel mai influent expert în  leadership din lume, de către Business Insider si Inc. Magazine in 2015. John Maxwell este coach, speaker și autorul nr.1 de bestseller-uri,  conform New York Time,  cu peste 26 milioane de cărți vândute în întreaga lume. În 2015…

Citeste mai departe
Simon Sinek - cutted

Simon Sinek

Simon Sinek este un optimist incurabil. El învață liderii și organizațiile cum să inspire oamenii. Simon are un obiectiv îndrăzneț, acela  de a ajuta la construirea unei lumi în care marea majoritate a oamenilor  să meargă acasă, în fiecare zi,  cu senzația de împlinire, dată de munca lor. Simon Sinek este autorul a două best-seller-uri: Intreabă-te DE CE: Cum ne…

Citeste mai departe
liz wiseman cutted

Liz Wiseman

Liz Wiseman predă leadershipul pentru manageri  și lideri din întreaga lume. Liz este Președintele Grupului Wiseman, o firmă de cercetare și dezvoltare a leadershipului, cu sediul central în Silicon Valley. Printre clienții săi se numără: Apple, Disney, eBay. PayPal, Facebook, GAP, Google, Microsoft, Nike, Roche, Salesforce.com și  Twitter. Liz Wiseman  se află  în celebrul TOP 50 gânditori ai lumii, fiind…

Citeste mai departe
XRG_0391_058.JPG

Dan Cathy

Dan Cathy e președinte și CEO  al Chick-fil-A, una dintre cele mai mari afaceri de familie din America de Nord. În calitate de  manager al acestei companii, Dan a abordat leadership-ul într-o manieră neconvențională, dar profitabilă, atât pe plan personal cât și profesional.  Dan Cathy călătorește mult, lucrează în fiecare dintre restaurantele din lanțul Chick-fil-A și crede că…

Citeste mai departe

Organizatori

Daniela Nica-Marica

Leadershipul face întotdeauna diferenţa. Ne poate construi sau ne poate distruge. În felul acesta construim organizaţii. În felul acesta schimbăm vieţi. Dar, după cum ştii, leadershipul nu este ceva despre care doar vorbim, leadershipul este un stil de viaţă. În calitate de Speaker, Coach şi Teacher Certificat John Maxwell TEAM, îţi ofer workshopuri, seminarii, discursuri şi coaching care să te ajute în creşterea ta personală şi profesională prin intermediul studierii şi aplicării practice a metodelor de leadership dovedite de John Maxwell în ultimii 40 de ani. Ca parte a programului internaţional de Mentorship JMT, învăț și sunt mentorată direct de unii dintre cei mai buni la nivel mondial: Paul Martinelli , Roddy Galbraith , Scott M Fay, Ed DeCosta, Christian Simpson, Melissa West si… John C. Maxwell

Mihai Tandea

Pasionat de tot ce înseamnă relaționarea cu oamenii, în urmă cu peste 14 ani am luat decizia ca întreaga viață să mi-o dedic interacționând cu oamenii. După finalizarea studiilor, m-am implicat într-un proces determinat și intenționat de adăugare de valoare prin training, coaching, speaking şi mentoring a peste 5200 de oameni care au participat la sesiuni de training, seminarii, team-building-uri, workshopuri și sesiuni de coaching. Acest lucru mi-a adus într-un mod natural următorul beneficiu: adăugând valoare altora am crescut și m-am dezvoltat alături de ei. Iar pentru acest lucru le sunt recunoscător.

În calitate de Trainer, Speaker si Teacher Certificat John Maxwell TEAM îţi ofer prin intermediul workshopurilor si programelor de training un cadru propice care să te ajute în creşterea ta personală şi profesională si in procesul setare si atingere a obiectivelor propuse.

daniela-2
mihai-tandea

În colaborare cu:

Finanțat de:

logo-1
logo-skill-up
primaria_turda

Agenda Evenimentului

 • 16.00 – 16.30 Primirea invitaţilor și welcome coffee

 • 16.30 – 16.45 Introducere - prezentarea evenimentului

 • 16.45 – 17.25 SIMON SINEK : LIDERII MĂNÂNCĂ ULTIMII

  Simon explică ce trebuie făcut pentru a crea un mediu ideal, în care oamenii lucrează împreună pentru a obţine cele mai bune rezultate pentru organizaţie şi pentru fiecare în parte.

 • 17.25 – 18.05 JOHN C. MAXWELL: CELE 15 LEGI SUPREME ALE DEZVOLTĂRII PERSONALE – TRĂIEŞTE-LE ŞI ATINGE-ŢI POTENŢIALUL

  John prezintă pricipiile dovedite practic, care te ajută să îţi dezvolţi capacitatea de leadership şi de a genera rezultate. Adevărurile prezentate pot fi aplicat eimediat pentru a obtine maximum din timpul şi talentul tău.

 • 18.05-18.35 Pauza de cafea

 • 18.35 – 19.05 DAN T. CATHY : LECŢII DE LEADERSHIP – interviu cu John C. Maxwell

  Dan vorbeşte despre propriul stil de a conduce eficient şi cu succes dovedit. Ne dezvăluie „sosul secret” folosit la succesul companiei sale, Chick-fil-A (de la un restaurant în 1946 la cel mai mare lanţ de restaurante cu servire rapidă din SUA, cu vânzări anuale de peste 6 miliarde de dolari)

 • 19.05 – 19.35 LIZ WISEMAN : MULTIPLICATORII, CUM CEI MAI BUNI LIDERI ÎI FAC PE CEILALŢI MAI BUNI

  Liz ne prezintă cum poţi fi un multiplicator şi cele 5 discipline cheie cu care poţi scoate la suprafaţă potenţialul maxim al oamenilor din echipă pentru a obţine rezultate care depăşesc toate aşteptările.

 • 19.35 – 20.10 JOHN C. MAXWELL: LECŢII DE LEADERSHIP

  John ne explică aplicaţii valoroase ale legilor leadershipului.

 • 20.10 – 21.10 Degustare de vin și networking

Parteneri

sigla-salina
logo-sarea
logo-salina-equines
logo-crama
logo_essence-of-life-1
12573858_997046323688193_9106528603587540238_n
12310631_530800727085921_7975899323089866243_n
logo-brand-cons

Înscrie-te Acum!

* indicates required

Locația