Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Live2Lead (www.live2lead.ro).

Site-ul Live2Lead (www.live2lead.ro) este operat de societatea SC Empowerment Mentoring SRL, cu sediul in Macau, com. Aghiresu, nr. 181, CJ, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J12/2716/2018, CIF 39522930. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Intrebari frecvente:

Îmi vor fi restituiți banii în cazul în care evenimentul nu va mai avea loc?

Bineînțeles, banii vor fi restituiți tuturor participanților plătitori în cazul în care evenimentul nu se va mai desfășura. Solicitările de restituire pot fi trimise la adresa daniela.nica@johnmaxwellgroup.ro, în cazul acesta se anulează înscrierea la eveniment. Tuturor participanților care vor opta pentru aceasta varianta li se va returna integral suma achitata in termen de 10 zile lucrătoare după solicitarea scrisa.

Dacă mă înscriu în ultima zi înainte de eveniment, cum pot realiza plata?

Dacă te înscrii la eveniment în ultima zi înainte de eveniment, te rugăm să prezinți ordinul de plată la Recepția evenimentului de la fața locului. În cazul în care nu ai reușit să efectuezi plata, se poate să plătești taxa de participare la Recepția evenimentului.

Cum pot verifica dacă plata taxei de participare a fost efectuată?

Imediat după efectuarea plății, vei primi un e-mail de confirmare a plății. Dacă în termen de 48 de ore de la efectuarea plății nu ai primit răspunsul nostru, ne poți contacta telefonic la numărul 0746 517 554 (Marius Marica).

Care este modalitatea de plată?

Efectuarea plății se poate face atât prin transfer bancar de la orice bancă din țara sau prin internet banking, cât și prin depunere de numerar la una din sucursalele Băncii ING din țară, în contul:

SC Empowerment Mentoring SRL

Cod de înregistrare fiscală: 39522930, N.O.R.C.: J12/2716/2018

Codul IBAN: RO62INGB0000999906948875, deschis la Banca ING BANK NV,

Reprezentând: * Numele evenimentului – ** numărul proformei sau facturii
(*) Se trece numele evenimentului,( ex Live2Lead Cluj-Napoca),
(**) Se trece numele proformei sau facturii primita pe email.

Dacă am efectuat plata, dar nu mai doresc să particip la eveniment, voi primii banii înapoi?

În cazul în care te răzgândești și nu mai dorești să participi la eveniment, dar ai efectuat deja plata, banii iți vor fi restituiți cu condiția să îl anunți pe Marius Marica  (0746 517 554) sau pe daniela.nica@johnmaxwellgroup.ro cu cel puțin 48 de ore înainte de începerea evenimentului. Restituirea se face pe baza solicitării trimisă pe email în 10 zile lucrătoare.

Am făcut o greșeală în timpul rezervării și am efectuat plata de două ori. Ce trebuie să fac?

În cazul în care plata s-a efectuat de două ori pentru aceleași tichet de acces, banii iți vor fi restituiți cu condiția să îl anunți pe Marius Marica (0746 517 554) sau pe daniela.nica@johnmaxwellgroup.ro și să trimiși dovada plății duble (ordin de plată, extras de bancă) și proforma sau factura pe baza căruia ai făcut plățile. Restituirea se face pe baza solicitării trimisă pe email în 10 zile lucrătoare.

Cum știu dacă înscrierea mea a fost finalizată cu succes?

Daca în formularul de înscriere alegi plata prin card, vei fi direcționat către o alta pagina, securizata, unde vei putea introduce datele cardului si suma de plata (plata se face pe platforma Plationline si nu presupune alte costuri decât costurile de transfer operate de banca unde ai cardul) – aceasta modalitate de plata este cea mai rapida varianta de validare a înscrierii.

Securizarea metodei de plata pe platforma PlatiOnline

Toate tranzacțiile bancare de pe site vor fi efectuate într-o maniera de siguranta maxima, prin partenerul Live2Lead, PlatiOnline fiind garantul acestei securități din punctul de vedere al efectuării plaților online si se obligă să protejeze toate datele si informațiile personale ce au legătura cu modalitățile de plata online. „Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca live2lead” iar tipurile de carduri sunt acceptate sunt Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro.

Toate informațiile introduse în vederea efectuării unei plăti online (numărul cadrului, parola, data validității cardului) nu vor fi stocate pe serverele Live2Lead ci vor fi exclusiv in sarcina partenerului de procesare a platilor.

Daca în formularul de înscriere alegi plata prin transfer bancar, vei primi prin email factura proforma, pe care va trebui sa o achiți si sa faci confirmarea plații pe adresa daniela.nica@johnmaxwellgroup.ro. Această confirmare este necesară pentru a creste operativitatea validării înscrierii, altfel validarea se va face doar după intrarea banilor in cont (care poate dura si pana la 3 zile)

 

Se acceptă plata prin card la înscriere la locul evenimentului?

Plata taxei de participare la înscrierea on-site se poate face doar în numerar.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Daniela Nica (live2lead.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului live2lead.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.live2lead.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati la adresa de email daniela.nica@johnmaxwellgroup.ro