Live2Lead Speaker Graphic - Black and White

-videocast-

Cluj-Napoca, 29 martie 2018

 • 0
  0
  Days
 • 0
  0
  Hours
 • 0
  0
  Minutes
 • 0
  0
  Seconds

CE ESTE LIVE2LEAD?

O experiență de dezvoltare a liderilor concepută pentru a echipa participanții cu noi perspective, instrumente practice și idei aplicabile. Vei aduce un nou suflu asupra stilului tău de leadership în timpul acestui extraordinar eveniment de jumătate de zi.

 Aveți ocazia, la acest eveniment videocast, de a învăța direct de la experți în leadership de top mondial! Vă veți întoarce la birou pregatiți să implementați noul dvs. plan de acțiune, să conduceți cu pasiune reînnoită și cu mai multă dedicare.

Ce vei Câştiga?

 
ENERGIZARE, MOTIVARE, INSPIRAȚIE Live2Lead este special creat pentru a furniza cel mai bun conținut de leadership care îi va inspira și îi va motiva pe toți cei care participă.
 
NETWORKING
Crește-ți propriul leadership pe măsură ce te conectezi cu alți oameni cu influență din comunitatea ta. Extinde-ți rețeaua de relații pentru a produce rezultate concrete.
IDEI NOI
Live2Lead este o experiență de leadership de clasă mondială într-un format de jumătate de zi, plină de conținut bogat, idei cheie de luat acasă și planuri de acțiune ușor de implementat.

Speakeri

Warrick Dunn Photo Headshot

Warrick Dunn

Este o legenda a fotbalului american, a jucat 12 ani in National Football League (NFL). A primit titlul de cel mai bun debutant in 1997 si a castigat de 3 ori Pro Bowl MVP (cel mai bun jucator al Super Bowl). A fondat doua institutii caritabile: Homes for the Holidays (HFTH) in 1997 si started…

Citeste mai departe
Dave Ramsey Photo Headshot

Dave Ramsey

Este businessman, speaker motivational, autor si realizator de emisiuni tv si radio pe tema managementului banilor personali si managementul datoriilor. Programul sau, The Dave Ramsey Show, este difuzat de peste 500 de statii radio din SUA si Canada. Programul tv, The Dave Ramsey Show, a fost difuzat pe Fox Business Network pana in iunie 2010….

Citeste mai departe
Cheryl Bachelder Photo Headshot

Cheryl A. Bachelder

Este pasionata de industria restaurantelor si recunoascuta pentru gandirea sa strategica, performantele financiare remarcabile si dezvoltarea unor lideri exceptionali si a echipelor cu performante extraordinare. Este CEO la Popeyes®Louisiana Kitchen, Inc. din 2007, unde a reabilitat financiar compania si a produs o crestere fara precedent prin expansiune tip francize. A stabilit un scop si un…

Citeste mai departe
poza-john-maxwell-1

Dr. John Maxwell

John C. Maxwell este un autorul nr. 1 de best-seller-uri al New York Times, coach, și speaker care a vândut mai bine de 25 milioane de cărți traduse în 50 de limbi. În 2014 a fost apreciat ca fiind liderul numărul 1 în business de către American Management Association® și cel mai influent expert în leadership…

Citeste mai departe

Organizatori

BLITZ VIP

 

Blitz VIP este un proiect inovativ, materializat printr-un card cu reduceri consistente de până la 100%, care oferă accesul într-o comunitate exclusivistă formată din branduri cunoscute la nivel local, național sau internațional.

 

 

 

 

Daniela Nica-Marica

 

Leadershipul face întotdeauna diferenţa. Ne poate construi sau ne poate distruge. În felul acesta construim organizaţii. În felul acesta schimbăm vieţi. Dar, după cum ştii, leadershipul nu este ceva despre care doar vorbim, leadershipul este un stil de viaţă. În calitate de Speaker, Coach şi Teacher Certificat John Maxwell TEAM, îţi ofer workshopuri, seminarii, discursuri şi coaching care să te ajute în creşterea ta personală şi profesională prin intermediul studierii şi aplicării practice a metodelor de leadership dovedite de John Maxwell în ultimii 40 de ani. Ca parte a programului internaţional de Mentorship JMT, învăț și sunt mentorată direct de unii dintre cei mai buni la nivel mondial: Paul Martinelli , Roddy Galbraith , Scott M Fay, Ed DeCosta, Christian Simpson, Melissa West si… John C. Maxwell

Mihai Tandea

 

Pasionat de tot ce înseamnă relaționarea cu oamenii, în urmă cu peste 14 ani am luat decizia ca întreaga viață să mi-o dedic interacționând cu oamenii. După finalizarea studiilor, m-am implicat într-un proces determinat și intenționat de adăugare de valoare prin training, coaching, speaking şi mentoring a peste 5200 de oameni care au participat la sesiuni de training, seminarii, team-building-uri, workshopuri și sesiuni de coaching. Acest lucru mi-a adus într-un mod natural următorul beneficiu: adăugând valoare altora am crescut și m-am dezvoltat alături de ei. Iar pentru acest lucru le sunt recunoscător.

În calitate de Trainer, Speaker si Teacher Certificat John Maxwell TEAM îţi ofer prin intermediul workshopurilor si programelor de training un cadru propice care să te ajute în creşterea ta personală şi profesională si in procesul setare si atingere a obiectivelor propuse.

logo-blitzvip
14489803_10207853769727631_1365592435_o
mihai-tandea

Atmosfera de la Live2Lead 2017

Atmosfera de la Live2Lead 2016

Atmosfera de la Live2Lead 2015

Agenda Evenimentului

 • 16.00 – 16.30 Primirea invitaţilor

 • 16.30 – 17.00 Introducere– Mihai Tandea și Cătălin Priscorniță

  Urare de bun venit din partea sponsorilor principali

 • 17.00 – 17.40 JOHN MAXWELL - LECTII DE LEADERSHIP

 • 17.40 - 18.20 DAVE RAMSEY

 • 18.20 – 18.50 Pauza de cafea şi networking

 • 18.50 – 19.30 CHERYL BACHELDER

 • 19.30 – 20.00 WARRICK DUNN

 • 20.00 – 20.30 JOHN C. MAXWELL: LECŢII DE LEADERSHIP

Locația

Contactează-ne!

 

 

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la 0748 522 361 sau daiana.sauca@blitz-imobiliare.ro.