Live2Lead 2016

-videocast-

Constanta, 17 noiembrie, Universitatea Ovidius – Aula Magna

facebook banner
 • 0
  0
  Days
 • 0
  0
  Hours
 • 0
  0
  Minutes
 • 0
  0
  Seconds

CE ESTE LIVE2LEAD?

O experiență de dezvoltare a liderilor concepută pentru a echipa participanții cu noi perspective, instrumente practice și idei aplicabile. Vei aduce un nou suflu asupra stilului tău de leadership în timpul acestui extraordinar eveniment de jumătate de zi.

 Aveți ocazia, la acest eveniment videocast, de a învăța direct de la experți în leadership de top mondial! Vă veți întoarce la birou pregatiți să implementați noul dvs. plan de acțiune, să conduceți cu pasiune reînnoită și cu mai multă dedicare.

Ce vei Câştiga?

 
ENERGIZARE, MOTIVARE, INSPIRAȚIE Live2Lead este special creat pentru a furniza cel mai bun conținut de leadership care îi va inspira și îi va motiva pe toți cei care  participa.
 
NETWORKING
Crește-ți propriul leadership pe măsură ce te conectezi cu alți oameni cu influență din comunitatea ta. Extinde-ți rețeaua de relații pentru a produce rezultate concrete.
IDEI NOI
Live2Lead este o experiență de leadership de clasă mondială într-un format de jumătate de zi, plină de conținut bogat, idei cheie de luat acasă și planuri de acțiune ușor de implementat.

Speakeri

john maxwell cutted

John C. Maxwell

John C. Maxwell este numit Liderul Nr 1 în Business de către American Management Association și cel mai influent expert în  leadership din lume, de către Business Insider si Inc. Magazine in 2015. John Maxwell este coach, speaker și autorul nr.1 de bestseller-uri,  conform New York Time,  cu peste 26 milioane de cărți vândute în întreaga lume. În 2015…

Citeste mai departe
Simon Sinek - cutted

Simon Sinek

Simon Sinek este un optimist incurabil. El învață liderii și organizațiile cum să inspire oamenii. Simon are un obiectiv îndrăzneț, acela  de a ajuta la construirea unei lumi în care marea majoritate a oamenilor  să meargă acasă, în fiecare zi,  cu senzația de împlinire, dată de munca lor. Simon Sinek este autorul a două best-seller-uri: Intreabă-te DE CE: Cum ne…

Citeste mai departe
liz wiseman cutted

Liz Wiseman

Liz Wiseman predă leadershipul pentru manageri  și lideri din întreaga lume. Liz este Președintele Grupului Wiseman, o firmă de cercetare și dezvoltare a leadershipului, cu sediul central în Silicon Valley. Printre clienții săi se numără: Apple, Disney, eBay. PayPal, Facebook, GAP, Google, Microsoft, Nike, Roche, Salesforce.com și  Twitter. Liz Wiseman  se află  în celebrul TOP 50 gânditori ai lumii, fiind…

Citeste mai departe
XRG_0391_058.JPG

Dan Cathy

Dan Cathy e președinte și CEO  al Chick-fil-A, una dintre cele mai mari afaceri de familie din America de Nord. În calitate de  manager al acestei companii, Dan a abordat leadership-ul într-o manieră neconvențională, dar profitabilă, atât pe plan personal cât și profesional.  Dan Cathy călătorește mult, lucrează în fiecare dintre restaurantele din lanțul Chick-fil-A și crede că…

Citeste mai departe

Organizatori

Remus Balan

Timp de 20 de ani a lucrat în corporaţii româneşti şi internaţionale, iar în 2012 a luat decizia să se dedice exclusiv educaţiei nonformale. Consideră că misiunea pe care o are este aceea de a contribui la creşterea unei comunităţi de lideri în România.

Convingerea sa este că succesul şi sensul vieţii sunt date de valoarea pe care o lăsăm în urma noastră, de contribuţia pe care o avem la dezvoltarea celor cu care interacţionăm.

De aceea s-a specializat în managementul performanţei şi dezvoltarea competenţelor pentru atingerea potenţialului maxim. Iar programele pe care le-a dezvoltat şi cele în care colaborează acoperă următoarele arii: leadership, management, time management, vânzări, public speaking, dezvoltare personală-atitudine-convingeri-obiceiuri.

A dezvoltat proiecte şi a susţinut traininguri în România, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Grecia, Turcia, Cehia şi Germania. Este trainer, coach şi speaker certificat John Maxwell Team şi Andy Szekely, trainer şi manager de proiect certificat CNFPA.

Proiectele semnătură sunt:
S.P.E.E.D. – sistem de management al performanţei şi dezvoltare a angajaţilor, adresat IMM-urilor
TIMPUL ESTE VIAŢĂ – program de Time Management (Self Leadership) prin care participanţii îşî cresc productivitatea, dau valoare mai mare timpului lor şi îşi echilibrează viaţa
TEEN LEADER – program de leadership menit să ofere tinerilor între 14 şi 20 de ani instrumente şi idei practice, care îi ajută să-şi construiască o viaţă extraordinară (10% din sumele încasate pentru programele pe care le susţine sunt folosite pentru educaţia nonformală a tinerilor din România).

Remus Balan

Costin Sorici

Pasiunea pentru leadership şi dezvoltare personală a deprins-o din fragedă copilarie din anii ’80 când, aşteptând să se  dea drumul la lumină ca să îşi poată face temele, citea biografii ale unor scriitori pe care îi adora. De atunci, a continuat să citească şi să se dezvolte în fiecare etapă a vietii, descoperind rând pe rând cei mai importanţi autori de cărţi motivaţionale şi de filosofie New-Age, parcurgând an de an toate treptele educaţiei formale (masterat, MBA, doctorat, post-doctorat). De cincisprezece ani aplică în fiecare zi principiile de creştere organizaţională pentru afacerile sale şi ale clienţilor săi, ghidat de convinegerea că viaţa noastră nu are cu adevărat sens şi semnificaţie decât atunci când îi ajutăm şi pe alţii să se dezvolte.

În calitate de Speaker, Coach şi Teacher Certificat John Maxwell TEAM, îţi oferă workshopuri, cursuri şi coaching care să te ajute să creşti personal şi profesional prin intermediul studierii şi aplicării practice a metodelor de leadership dovedite de John Maxwell în ultimii 40 de ani. Lucrând împreună, te va ajuta pe tine şi/sau pe echipa ta să mergeţi în direcţia atingerii tuturor scopurilor propuse.

Programele de semnatură sunt:

VIAŢA CA PROIECT  – este un program integrat de training şi coaching care adaptează tehnici dovedite, simple şi eficiente, de management strategic şi management de proiect care să te ajute să produci rezultatele dorite în viaţa ta şi să îţi creezi propria viaţă fabuloasă

SMART YOUTH ENTERPRISE – program de dezvoltare a abilităţilor antreprenoriale şi de lidership în rândul tinerilor între 12 şi 20 de ani.

cs_l2l-fw

Agenda Evenimentului

 • 16.00 – 16.30 Primirea invitaţilor

 • 16.30 – 17.00 Deschiderea evenimentului

 • 17.00 – 17.40 SIMON SINEK : LIDERII MĂNÂNCĂ ULTIMII

  Simon explică ce trebuie făcut pentru a crea un mediu ideal, în care oamenii lucrează împreună pentru a obţine cele mai bune rezultate pentru organizaţie şi pentru fiecare în parte.

 • 17.40 – 18.20 JOHN C. MAXWELL: CELE 15 LEGI SUPREME ALE DEZVOLTĂRII PERSONALE – TRĂIEŞTE-LE ŞI ATINGE-ŢI POTENŢIALUL

  John prezintă pricipiile dovedite practic, care te ajută să îţi dezvolţi capacitatea de leadership şi de a genera rezultate. Adevărurile prezentate pot fi aplicat eimediat pentru a obtine maximum din timpul şi talentul tău.

 • 18.20-19.00 Pauza de cafea şi networking

 • 19.00 – 19.30 DAN T. CATHY : LECŢII DE LEADERSHIP – interviu cu John C. Maxwell

  Dan vorbeşte despre propriul stil de a conduce eficient şi cu succes dovedit. Ne dezvăluie „sosul secret” folosit la succesul companiei sale, Chick-fil-A (de la un restaurant în 1946 la cel mai mare lanţ de restaurante cu servire rapidă din SUA, cu vânzări anuale de peste 6 miliarde de dolari)

 • 19.30 – 20.00 LIZ WISEMAN : MULTIPLICATORII, CUM CEI MAI BUNI LIDERI ÎI FAC PE CEILALŢI MAI BUNI

  Liz ne prezintă cum poţi fi un multiplicator şi cele 5 discipline cheie cu care poţi scoate la suprafaţă potenţialul maxim al oamenilor din echipă pentru a obţine rezultate care depăşesc toate aşteptările.

 • 20.00 – 20.30 JOHN C. MAXWELL: LECŢII DE LEADERSHIP

  John ne explică aplicaţii valoroase ale legilor leadershipului.

 • 20.30 – 20.40 Concluzii şi încheierea evenimentului

 • 20.40 – 21.00 Mulţumiri sponsorilor, oportunităţi poze, discuţii, ne revedem la L2L 2017

Sponsori

euro-vial-logo-final2
logo-triton
qservice
graphtec
remus-balan
pms
chocogift
neuron

De ce să fii Sponsor?

ACCES

Ai oportunitatea de a transmite mesajul tău de marketing către cei mai importanți oameni cu influență din comunitatea noastră, prin parteneriat cu gazda evenimentului.

IDENTITATE

Îți crești nivelul de conștientizare și vizibilitate a companiei tale și te evidențiezi ca și catalizator al creșterii aliniindu-ți brandul cu speakerii noștri de top mondial și cu liderii locali ai evenimentului.

COMUNITATE

Îți confirmi prezența în comunitatea locală ca și organizație care susține educația și dezvoltarea, precum și organizarea de evenimente de clasă mondială în orașul tău.

Parteneri media

logo-kool-media
logo-web
sigla-rrc
ltv

Înscrie-te Acum!

Locația

Contactează-ne!

Pentru informații suplimentare sau pentru a deveni sponsor al evenimentului

Remus Balan: email: remus.balan@biziq.ro, tel.:0727.432.433

 www.remusbalan.ro

Costin Sorici: email: costin.sorici@pms.ro,tel.: 0723.601.549

www.pms.ro