Live2Lead 2016

Cluj-Napoca, 24 noiembrie, hotel Opera Plaza

facebook banner

CE ESTE LIVE2LEAD?

O experiență de dezvoltare a liderilor concepută pentru a echipa participanții cu noi perspective, instrumente practice și idei aplicabile. Vei aduce un nou suflu asupra stilului tău de leadership în timpul acestui extraordinar eveniment de jumătate de zi.

 Aveți ocazia, la acest eveniment videocast, de a învăța direct de la experți în leadership de top mondial! Vă veți întoarce la birou pregatiți să implementați noul dvs. plan de acțiune, să conduceți cu pasiune reînnoită și cu mai multă dedicare.

Ce vei Câştiga?

 
ENERGIZARE, MOTIVARE, INSPIRAȚIE Live2Lead este special creat pentru a furniza cel mai bun conținut de leadership care îi va inspira și îi va motiva pe toți cei care participă.
 
NETWORKING
Crește-ți propriul leadership pe măsură ce te conectezi cu alți oameni cu influență din comunitatea ta. Extinde-ți rețeaua de relații pentru a produce rezultate concrete.
IDEI NOI
Live2Lead este o experiență de leadership de clasă mondială într-un format de jumătate de zi, plină de conținut bogat, idei cheie de luat acasă și planuri de acțiune ușor de implementat.

Speakeri

XRG_0391_058.JPG

Dan Cathy

Dan Cathy este din 2013 Președinte și CEO pentru Chick-fil-A, una dintre cele mai mari întreprinderi familiale din America de Nord. Ca șef al restaurantului de pui in serviciu rapid, Dan a luat-o, dar personal și profesional abordare recompensarea neconvențională a Chick-fil-A de conducere. Petrecand cea mai mare parte a timpului său calatorind la restaurantele…

Citeste mai departe
liz wiseman cutted

Liz Wiseman

Liz Wiseman preda principii de leadership pentru directori și lideri în curs de dezvoltare din întreaga lume. Ea este Președintele Grupului Wiseman, o firma de cercetare și de dezvoltare in leadership cu sediul central în Silicon Valley. Ea este autorul a trei bestseller-uri in domeniu: Rookie Smarts: Why Learning Beats Knowing in the New Game…

Citeste mai departe
Simon Sinek - cutted

Simon Sinek

Simon Sinek este un optimist de nezdruncinat. El învață lideri și organizații cum să inspire oamenii. Cu un obiectiv îndrăzneț pentru a ajuta la construirea unei lumi în care marea majoritate a oamenilor merg acasă în fiecare zi cu senzația de implnire data de munca lor, Simon conduce o mișcare pentru a inspira pe oameni…

Citeste mai departe
john maxwell cutted

John C. Maxwell

John C. Maxwell este autorul nr.1 de best-seller-uri al New York Times, coach și speaker care a vândut mai bine de 26 de milioane de cărți, este numit liderul nr. 1 în afaceri de American Management Association® și cel mai influent expert în leadership de Business Insider and Inc. Magazine în 2015. În acel an Dr….

Citeste mai departe

Organizatori

Daniela Nica-Marica

 

Leadershipul face întotdeauna diferenţa. Ne poate construi sau ne poate distruge. În felul acesta construim organizaţii. În felul acesta schimbăm vieţi. Dar, după cum ştii, leadershipul nu este ceva despre care doar vorbim, leadershipul este un stil de viaţă. În calitate de Speaker, Coach şi Teacher Certificat John Maxwell TEAM, îţi ofer workshopuri, seminarii, discursuri şi coaching care să te ajute în creşterea ta personală şi profesională prin intermediul studierii şi aplicării practice a metodelor de leadership dovedite de John Maxwell în ultimii 40 de ani. Ca parte a programului international de Mentorship JMT, învăț și sunt mentorată direct de unii dintre cei mai buni la nivel mondial: Paul Martinelli , Roddy Galbraith , Scott M Fay, Ed DeCosta, Christian Simpson, Melissa West si… John C. Maxwell

organizatori

Mihai Tandea

 

Pasionat de tot ce înseamnă relaționarea cu oamenii, în urmă cu peste 14 ani am luat decizia ca întreaga viață să mi-o dedic interacționând cu oamenii. După finalizarea studiilor, m-am implicat într-un proces determinat și intenționat de adăugare de valoare prin training, coaching, speaking şi mentoring a peste 5200 de oameni care au participat la sesiuni de training, seminarii, team-building-uri, workshopuri și sesiuni de coaching. Acest lucru mi-a adus într-un mod natural următorul beneficiu: adăugând valoare altora am crescut și m-am dezvoltat alături de ei. Iar pentru acest lucru le sunt recunoscător.

În calitate de Trainer, Speaker si Teacher Certificat John Maxwell TEAM îţi ofer prin intermediul workshopurilor si programelor de training un cadru propice care să te ajute în creşterea ta personală şi profesională si in procesul setare si atingere a obiectivelor propuse.

mihai-tandea

Companiile care au fost in 2015 alaturi de noi:

3PG_LogoColorCMYK
SSIF-BROKER
Alianz-Tiriac-logo
logo-Salad-Box--2-in-1-new
farmec-logo
logo-Cpx-group-+-marci-pt-site.jpg-new

Atmosfera de anul trecut a fost pur si simplu incendiara:

Agenda Evenimentului

 • 16.00 – 16.30 Primirea invitaţilor

 • 16.30 – 17.00 Introducere – Daniela Nica, Mihai Tandea

  Urare de bun venit din partea sponsorilor principali

 • 17.00 – 17.40 John Maxwell (partea I)

 • 17.40 – 18.20 Simon Sinek

 • 18.20 – 18.50 Pauza de cafea şi networking

 • 18.50 – 19.20 Liz Wiseman

 • 19.20 – 19.40 Dan Cathy

 • 19.40 – 20.20 John Maxwell (partea II)

 • 20.20 – 20.40 Incheiere – Daniela Nica, Mihai Tandea – Concluzii

 • 20.40 – 21.00 Mulţumiri sponsorilor, oportunităţi poze, discuţii, ne revedem la L2L 2017

Locația

Contactează-ne!

 

 

Pentru informații suplimentare sau pentru a deveni sponsor al evenimentului

Daniela Nica: daniela.nica@johnmaxwellgroup.ro, 0753634115 / 0787867138

Mihai Tandea: mihai.tandea@impulstraining.ro, 0745517514