• LIVE2LEAD

  VIDEOCAST

  11 Noiembrie 2015 – Hotel Opera Plaza, Cluj-Napoca

   

  înscrie-te!

CE ESTE LIVE2LEAD?

O experiență de dezvoltare a liderilor concepută pentru a echipa participanții cu noi perspective, instrumente practice și idei aplicabile. Vei aduce un nou suflu asupra stilului tău de leadership în timpul acestui extraordinar eveniment de jumătate de zi.

 Aveți ocazia, la acest eveniment videocast, de a învăța direct de la experți în leadership de top mondial! Vă veți întoarce la birou pregatiți să implementați noul dvs. plan de acțiune, să conduceți cu pasiune reînnoită și cu mai multă dedicare.

Ce vei Câştiga?

 
ENERGIZARE, MOTIVARE, INSPIRAȚIE Live2Lead este special creat pentru a furniza cel mai bun conținut de leadership care îi va inspira și îi va motiva pe toți cei care  participa.
 
NETWORKING
Crește-ți propriul leadership pe măsură ce te conectezi cu alți oameni cu influență din comunitatea ta. Extinde-ți rețeaua de relații pentru a produce rezultate concrete.
IDEI NOI
Live2Lead este o experiență de leadership de clasă mondială într-un format de jumătate de zi, plină de conținut bogat, idei cheie de luat acasă și planuri de acțiune ușor de implementat.

Speakeri

poza-john-maxwell-1

John Maxwell

John C. Maxwell este un autorul nr. 1 de best-seller-uri al New York Times, coach, și speaker care a vândut mai bine de 25 milioane de cărți traduse în 50 de limbi. În 2014 a fost apreciat ca fiind liderul numărul 1 în business de către American Management Association® și cel mai influent expert în leadership…

Citeste mai departe
pat-lencioni-poza-formala1

Pat Lencioni

Patrick Lencioni este fondatorul și președintele The Table Group, o companie dedicată să furnizeze organizațiilor idei, produse și servicii pentru a le ajuta să îmbunătățească munca în echipă, claritatea obiectivelor și nivelul de angajament al oamenilor. Pasiunea lui Lencioni pentru organizații și echipe se reflectă în activitățile sale de scriitor, speaker și consultanță în afaceri….

Citeste mai departe
kevin-turner-poza

Kevin Turner

Ca și COO la Microsoft, Kevin Turner conduce departamentul de vânzări la nivel global, organizația de servicii și marketing, având peste 47,000 angajați în mai mult de 190 de țări. Sub conducerea sa, departamentele de vânzări și marketing au livrat produse în valoare de peste 78.6 miliarde de dolari în anul fiscal 2013. Turner supraveghează…

Citeste mai departe
valerie-burton-poza-Copy1

Valorie Burton

Autoare de best-seller-uri și Personal și Executive Coach certificat care a deservit clienți din toate SUA și alte 10 țări, Valorie Burton a scris 10 cărți de dezvoltare personală precum Successful Women Think Differently, What’s Really Holding You Back?, Happy Women Live Better și ultima, Get Unstuck, Be Unstoppable. Ea este fondatoarea Institutului CaPP, care…

Citeste mai departe

Organizatori

Daniela Nica-Marica

 

Leadershipul face întotdeauna diferenţa. Ne poate construi sau ne poate distruge. În felul acesta construim organizaţii. În felul acesta schimbăm vieţi. Dar, după cum ştii, leadershipul nu este ceva despre care doar vorbim, leadershipul este un stil de viaţă. În calitate de Speaker, Coach şi Teacher Certificat John Maxwell TEAM, îţi ofer workshopuri, seminarii, discursuri şi coaching care să te ajute în creşterea ta personală şi profesională prin intermediul studierii şi aplicării practice a metodelor de leadership dovedite de John Maxwell în ultimii 40 de ani. Ca parte a programului international de Mentorship JMT, învăț și sunt mentorată direct de unii dintre cei mai buni la nivel mondial: Paul Martinelli , Roddy Galbraith , Scott M Fay, Ed DeCosta, Christian Simpson, Melissa West si… John C. Maxwell

organizatori

Mihai Tandea

 

Pasionat de tot ce înseamnă relaționarea cu oamenii, în urmă cu peste 14 ani am luat decizia ca întreaga viață să mi-o dedic interacționând cu oamenii. După finalizarea studiilor, m-am implicat într-un proces determinat și intenționat de adăugare de valoare prin training, coaching, speaking şi mentoring a peste 5200 de oameni care au participat la sesiuni de training, seminarii, team-building-uri, workshopuri și sesiuni de coaching. Acest lucru mi-a adus într-un mod natural următorul beneficiu: adăugând valoare altora am crescut și m-am dezvoltat alături de ei. Iar pentru acest lucru le sunt recunoscător.

În calitate de Trainer, Speaker si Teacher Certificat John Maxwell TEAM îţi ofer prin intermediul workshopurilor si programelor de training un cadru propice care să te ajute în creşterea ta personală şi profesională si in procesul setare si atingere a obiectivelor propuse.

mihai-tandea

Parteneri

 

logo-opera-plaza

Photobooths

Parteneri Media

 

Revista-PRIMM-media

SSIF-BROKER
3PG_LogoColorCMYK
Alianz-Tiriac-logo
logo-Cpx-group-+-marci-pt-site.jpg-new
farmec-logo
logo-Salad-Box--2-in-1-new

Agenda Evenimentului

 • 16.00 – 16.30 Primirea invitaţilor

 • 16.30 – 17.00 Introducere – Daniela Nica, Mihai Tandea

  Urare de bun venit din partea sponsorilor principali

 • 17.00 – 17.45 John Maxwell – Trăieşte intenţionat (partea I)

  Obiective: John va sublinia diferenţa dintre intenţiile bune şi a trăi în mod intenţionat

  Descriere: A-ţi trăi viaţa cu intenţie este cheia către găsirea scopului în viaţă. Bazată pe cartea care urmează să apară,”Intentional living”, această sesiune te va ajuta să înveţi şi să trăieşti cei patru paşi către împlinire, să identifici acel lucru unic care adaugă cea mai mare valoare vieţii tale şi să înveţi cum să trăieşti zilnic cu finalul în minte.

 • 17.45 – 18.00 Kevin Turner – Lectii de leadership

  Obiective: Afli calităţile şi trăsăturile unui leadership puternic şi eficient de la un COO de mare succes de la Microsoft.

  Descriere: Având în vedere realizările sale ca lider, Kevin ne va împărtăşi cum a reuşit  să-şi motiveze echipa, să-şi menţină constantă pasiunea pentru misiunea companiei, care consideră el că ar fi cele mai importante trăsături ale unui lider, cum se conectează emoţional cu membrii echipei sale şi la ce a fost constrâns să renunţe pentru a se dezvolta în cariera sa.

 • 18.00 – 18.30 Valorie Burton – Perseverent şi pregătit -Cum să prosperi printre provocări şi schimbare

  Obiective: Valorie ne învaţă cum să creăm o fundaţie bazată pe flexibilitate şi perseverenţă pentru a gestiona cât mai eficient provocările întâlnite în leadership şi în viaţă.

  Descriere: Valorie te va echipa cu un „kit de supravieţuire” care îţi va permite să navighezi printre dezamăgiri într-un mod care să te facă mai bun. Vei învăţa să maximizezi oportunităţile, să-ţi revii imediat dupa eşecuri şi să-ţi dezvolţi un stil de gândire care a fost demonstrat ştiinţific că te va ajuta să reuşeşti să ai succes sub presiune.

 • 18.30 – 19.00 Pauza de cafea şi networking

 • 19.00 – 19.45 Patrick Lencioni - Avantajul neexploatat al sănătăţii organizaţionale

  Obiective: Descrierea şi implementarea celor patru paşi către succesul pe termen lung şi o sănătate organizaţională optimă.

  Descriere: Prea mulţi lideri îşi limitează focusul pe zone ca marketingul, strategia şi tehnologia. Făcând referire la modelul din ultima sa carte „Avantajul”, Pat susţine că liderii şi organizaţiile au nevoie să-şi schimbe concentrarea pe a crea o organizaţie sănătoasă cu politici minime, fără confuzii, cu un grad ridicat al integrităţii şi productivităţii şi cu cât mai mici pierderi ale oamenilor buni.

 • 19.45 – 20.30 John Maxwell – Trăieşte intenţionat (partea II)

 • 20.30 – 20.45 Incheiere – Daniela Nica, Mihai Tandea – Concluzii şi invitaţie spre a trăi intenţionat în fiecare zi -„Trăieşte Intenţionat”

 • 20.45 – 21.00 Mulţumiri sponsorilor, oportunităţi poze, discuţii, ne revedem la L2L 2016

Locația

Contactează-ne!

 

 

Pentru informații suplimentare sau pentru a deveni sponsor al evenimentului

Daniela Nica: daniela.nica@johnmaxwellgroup.ro, 0753634115 / 0787867138

Mihai Tandea: mihai.tandea@impulstraining.ro, 0745517514